Sembahyang jerlah balik daddy oii comel jer anak beranak ni dapahnypon masuk liine juga..datin sri zizi izette

Telatah dan gelegat anak beranak ini makin menjadi sorotan media sosial masa kini siapa yang tidak kenal dengan timbalan perdana menteri 1 sabah ini dato bung muktar yang terkenal dengan               hujah-hujahnya yang pedas dan lantang apabila membahas sesuau hal.

 

beliau melangsungkan perkahwinan dengan artis dan pelakon malaysia datin sri zizi izatie pada 2010 dan mereka  di kurniakan 5 orang cahaya mata yang comel-comel,isteri beliau juga sanggat sempoi dan sering berkongsi video-video mereka dan anaknya ,terbaru datin sri memuat naik video mengenai suaminya yang tengah khusyuk solat di ganggu oleh cahayamata mereka yang mana membuatkan netizen merasa sanggat terhibur.

Solat je lah balik daddy ooiiiii..😆
Budak2 ni biasa tak kacau bila daddy solat tapi agaknya berhari2 sibuk jumpa pun sekejap2 mungkin ni cara diaorg nak perhatian & lepas rindu.
I will delete later. Saja nak share moments kelakar ni sekejap.
😅😂🤦🏻‍♀️

 

Antara komen-komen netizen

 

Teks By :Staff VideoViral

Sumber: Zizieizatie