“Moment sebelum masuk dewan .. hehehe.. Tanjat hadek..” Siti Nurhaliza

Dato siti Nurhaliza memuat naik Video kat instagram adik waiter terperanjat tengok Tok Ti, memang kelakar.Ulang-ulang tengok.

Datuk Siti Nurhaliza membuat Persembahan Queen Of The Night malam .

Seronok dapat menghiburkan ramai penonton dari pelbagai negeri, hadir dan saling menghargai, itu yang menyentuh hati saya.

Terima kasih kepada B D’ Paris dan Yayasan Metamorphosis yang telah menjayakan acara malam tadi, sesuatu yang indah untuk menjadi kenangan.

Ada kalangan penonton yang baru pertama kali datang ke persembahan saya, saya terharu dengan budi baik dan perancangan penganjur dan penaja.

Terima kasih untuk kenangan malam yang indah! 

“Moment sebelum masuk dewan .. hehehe.. Tanjat hadek.. saya pun rasa adik waiter tu terperanjat tengok saya. 🤣🤣🤣tapi Alhamdullillah, takde apa2 berlaku.. pinggan tak pecah & saya perform macam biasa .. heheheh..(nasib baik saya tak latah, kalau tak dah keluar silat pulut saya tau!!)

Video :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @layan.video

memang terkejut

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

KOmen Netizen :

@nabila.razali “Dia terkejut nampak Bidadari tuu 🤭

@tiarajacquelina “orang dulu2 sebut “terperanjat beruk” ni @ctdkkesian waiter tu!

@nadia.brian”Nasib baik x jatuh. Terkejut sgt tu

@EddyRusdi “Gila tak tanjat nampak Siti nolija yg kecik2 dulu tampal poster kt bilik wey. Sekali siti nolija lalu. Mimpi ke apa aku tdi ni?”

@Irwan “Naseb baik dato.. 😮.. Ape pun respect dato x marah staff tu.. Siap senyum lg.. .. Dye terkejut tgk dato siti dpn dia😂.. Klu sy pun ❤️

@Radin “Hahahahaha berikan aku kekuatan ya Allah 😂😂😂

@gorenggaring”alamak kita pun terkejut skali 😂

@Ijoy ” Mcm mana la tempat Tokti nk masuk boleh geng angkat pinggan lalu.. x sepatutnya gitu.. mujur x tercocok garfu kt mata Tokti…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Beauty with Brain

Sumber: mh