- Viral

Dato Aliff Syukri Jawab Dakwaan Mengenai Sekeping Gambar Di Instagram Menimbulkan Pelbagai Komen Netizen.

“boleh kena darah tnggi aku mcm ni nak puaskan hati smua org plzz laa ni ig sy😥 tooo much makcik dan pakcik bawang… tak akanlah konek setajam itu?? pelik lahh manusia suka cari salah org..klau org lain pakai seluar jee tak ada pulak jadi issue ..kalau saya kecoh mcm apa dah”

KOmen Dato Aliff Kat Instagram menjawab dakwaan berikutan sekeping gambar dimuat naik di instagram Dato semalam.Gambar ini menimbulkan pelbagai kecaman negatif netizen.



Video :

Komen Netizen :

“Abaikan jer Dato Seri ..” “Kalo datu udah ngomong tuh lucu sangat”


“dh tu np letak tali tu kt DLM… xle ke ikt xlua.”


“Ya allah sabar dato…”


Like facebook kami di page Layan Video

sumber ig dato via Video viral

About videoviral

Read All Posts By videoviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *