- Uncategorized

“Akhirnya dapat jumpa buah hati”, Pak Azad datang Indon juga jumpa wife,rindu la kata kan.

Sejak menjak si Shazira kena selalu outstation kat Indon dan telah melancarkan album SAY si abang Azad kenala jaga anak anak di KL namun setelah sekian lama pasangan ni berenggan jauh akhirnya si abang Azad kena pegi jugak tengok wife nya di Jakarta…

dah jumpa cinta hati saya….

tapi yang best nyeee tempat kondo yang diambil oleh Syazira berdekatan dengan kubur jadi Si Abang Azad mulalah bising…

Pasangan ini memang kelakar dan kita doakan semoga mereka bahagia dan suksess selalu.

VIDEO:

Bini Aku dah dapat CONDO diJakarta.. viewnya mashaAllah hebat n unik…

A post shared by Pak Azad (@azadsyazirarose) on

komen Netizen :

suka tengok ampa (kau orang)



lawak la pak Azad ni…

kesian Azad sejak bini ada Jakarta banyak urusan rumah Azad kena buat sampai tudung anak mengaji pun dah tercari cari….hahaha…

…tu la lps ni jangan harap wife je buat urusan anak anak…joke je abang Azad….

sumber : IG azadsyazirarose via Newscoviral.com

About videoviral

Read All Posts By videoviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *