- HIburan

“Bapaknya Pulak Yang Nak Glamour,”- Sebab Kerap Muncul Di IG Anak, Papa Anas Kasi Respon Padu!

Gelagat Baby Anas sering kali mendapat perhatian daripada netizen dek kerana telatahnya yang comel dan mencuit hati.

Jadi, tidak hairanlah Baby Anas kerap kali mendapat jemputan untuk menjadi tetamu undangan program televisyen.

Namun sejak ke belakangan ini, ada pula netizen yang berasa kurang senang apabila bapa kepada anak kecil berkenaan pula yang sering muncul di Instagram.
aku punya la bukak live anas sbb dia comel tiba tiba bapak dia karaoke pulak siap tanya siapa nak request lagu.. apoooooo????

Segalanya bermula apabila Papa Anas berkaraoke di Instagram Live anaknya baru-baru ini yang menyebabkan netizen berasa muak dengan gelagat papanya itu.

Tersentak dengan komen tersebut, ini respon balas Papa Anas kepada para netizen yang mengecamnya.


“Kau kutuk kau kecam tapi kau tengok jugak hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhaah kesian..jom gelak same2 hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahaha kecam la hahahahahahhaahhahahahahahaahhahahaahhahahahaahhahahahaha weh kutuk la hhahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahaahha,” tulisnya.

Tak kisahlah video apa yang ingin mereka kongsikan sekali pun, hakikatnya akaun Instagram tersebut milik Papa Anas dan mereka bebas untuk berkongsi apa sahaja yang mereka inginkan.

Video :

Foto: Instagram Fattah Anas

Like Facebook Kami Di Page layan Video
Sumber Ig  anas dan tweet via Video Viral

About videoviral

Read All Posts By videoviral