- HIburan

“Berapa retweet untuk kau ceraikan Wawa?”

Bila dah jadi artis ni banyak benda nak kena sabar terutamanya waktu melayan kerenah peminat dan haters kat media sosial. Aeril Zafrel adalah antara contoh artis yang aktif berinteraksi dengan peminat kat Instagram mahupun Twitter.

Tapi kemesraan Aeril tu diambil mudah oleh sesetengah individu yang bertindak menanyakan soalan melampau pulak kepada suami Wawa Zainal ni.

Sumber: Instagram

Menggunakan nama dan gambar profile hantu, pemilik akaun Twitter tersebut provoke Aeril dengan bertanya berapa retweet yang dia perlukan untuk ceraikan isterinya Wawa Zainal. Soalan jenis apa ni?!

Tweet keterlaluan berkenaan kemudiannya dibalas oleh Aeril:

Ada juga yang mengkritik individu tersebut sebab macam tak berfikir panjang dan semua benda nak dibawa bergurau. Gurau pun ada batasnya. Kalau dah lebih, boleh bawa mudarat tau.

Netizen juga menganggap individu tersebut mungkin hanya seorang attention seeker yang nakkan perhatian lebih daripada Aeril. Mungkin dia peminat tegar Aeril yang nak attention tapi guna cara yang salah kot… Atau pun dia batak nak artis reply tweet dia….

Sumber: Twitter

Tak semua benda boleh dibawa bergurau tau. Kalau nak perhatian pun, jangan sentuh pasal isu-isu yang sensitif dan boleh mengundang tohmahan orang ramai. Fikir dulu sebelum muat naik apa-apa kat laman sosial.

Sumber : lobakmerah

About videoviral

Read All Posts By videoviral