- Viral

Cam Hanat Punya Member! Nak Sado Punya Pasal, Hancur Fon Tu Kang…

Sekarang ni orang ramai terutamanya para remaja berlumba-lumba ‘workout’ di gym. Semua nak jadi abang sado. Ye la, lebih baik buat aktiviti begini daripada melepak tak tentu tujuan.

Bila ke gym, biasanya mesti ada partner nak ‘spot’. Kalau takde, bahaya workout sorang-sorang.  Nanti tak pasal-pasal dihempap besi!

Baru-baru ni tular satu video tentang sekumpulan remaja yang sedang workout. Yang gempaknya kawan yang menjadi partner meletakkan fon member dia dibawah gerakan angkatan besi tu. Silap haribulan, berkecai beb!

Netizen rata-rata bergelak ketawa dengan reaksi si pengangkat besi dan kawan-kawannya. “Lelaki akn kuat bila bnda yg dia syg dlm bahaya.”

Ada yang kata kalau pecah fon tu, boleh putus sahabat! Hahaha…

Hahahahahahahaha…

Dan ada yang menyokong, “nk build muscle kena mcmni patutnya.”

Dah lepas workout memang nampak penat mamat ni…hahaha

Video:

Sumber: Instagram Video Viral Malaysia

error: Content is protected !!