- HIburan

“Jam Have-Have” – Jam Tangan Yang Dipakai Tarik Perhatian, Netizen ‘Berjaya’ B0ngkar Harga Sebenar Jam Tangan Alif Satar.

Sejak semalam, konflik rumah tangga penyanyi Aliff Aziz dan Bella Astillah kembali sensasi lalu menjadi perbualan hangat di kalangan netizen.

Untuk kesekian kalinya juga, nama penyanyi Alif Satar turut terima tempias apabila ada pihak yang seakan terkeliru kerana nama awal yang sama.

Menjengah ke Instagram Alif Satar, posting terkini penyanyi lagu Sesungguhnya Aku itu ada berkongsi sekeping gambar ketika dia sedang menutup muka dengan tangannya.

 

View this post on Instagram

 

🤦🏽‍♂️

A post shared by Alif Satar™️ (@alifsatar) on

Gambar tersebut bukan sahaja menjadi perhatian netizen, malah turut tular di laman media sosial apabila ada seorang individu ‘berjaya’ b0ngkar harga jam tangan yang dipakai Alif.

Menurut individu tersebut, jam tangan yang dipakai oleh Alif itu ialah jam tangan jenama Rolex Koleksi Daytona, dengan anggaran harga mencecah lebih RM120,000.

Sekaligus, penyanyi berusia 28 tahun itu menerima komen pelbagai netizen, berhubung jam yang dipakai.

Rata-rata netizen terkejut apabila mengetahui harga sebenar jam tangan yang dipakai oleh Alif, andai ia benar seperti yang didakwa.

 

View this post on Instagram

 

with the mama of my 2(+1 ) kids… love you darling♥️♥️♥️

A post shared by Alif Satar™️ (@alifsatar) on

 

View this post on Instagram

 

yo yooo!!! korang KENA pergi bazaar ramadan Kg Kashless (kg baru😁).. satu-satunya tempat yang korang boleh beli makanan untuk berbuka dengan menggunakan TouchNGo E-wallet.. so, baru-baru ni Aleep baru pergi bawak band sekali gi shopping kat bazaar ramadhan… tapi TouchNGo style!! makanan kg baru jangan citer la bro… sedap gila babyyy!!🤤 NEW CONTENT IS UP ON MY YOUTUBE CHANNEL. boleh la tengok sambil menunggu untuk buka.. jangan terliur sudah. WARNING! GRAPHIC FOOD CONTENT. LINK ON MY BIO.💯 p/s youtube video kali ni featuring @syahrunizam @zatashah @aubrykl dan semua warga bazaar ramadhan kg baru!!💪🏽🔥🙏🏽💯 #kgkashless #touchngoewallet #halamansempoi @mytouchngo

A post shared by Alif Satar™️ (@alifsatar) on

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Video Viral

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Layan Video

 

 

Sumber  : Instagram Alif Satar & Twitter Ayen

About widyantie

Read All Posts By widyantie
error: Content is protected !!