- HIburan

“Alhamdulillah, Such A Sweet Lady With A Big Heart” – Nabila Huda Bawa Keisya Sertai Aktiviti Amal Sempena Hari Lahir Buat Netizen Kagum.

Aktres berbakat, Nabila Huda memuji semangat dan kesungguhan anaknya, Keisha yang sentiasa mengembara dan melakukan aktiviti lasak bersamanya.

Perkara itu dikongsi menerusi sebuah entri di akaun Instagramnya buat tatapan umum.

 

View this post on Instagram

 

Power lah keisha! Just wanna let you know , Mummy tengok gambar ni, terharu gilaaa..I’m so proud of you ! Dari kecik sampai besar , awak Layan kan je mummy awak ni kan..Masalahnya mummy bawak lah awak Pergi mana pun, awak ikut Je tanpa merungut . It doesn’t matter jauh mana, tinggi mana, adventure gila sampai masuk gua ,water rafting , tidur khemah ,hiking , naik mountain , Pergi tengah laut, buat benda gila yang random and unplanned , No complain at all from you. Both of us had so much fun ! Kite ketawa all out with our stupid jokes, kite masak sama-sama, dancing in the rain , kite gaduh , kite cuddle ,we shared a lot of stories, terlalu banyak sangat unforgettable memories kash ! Tapi trip kali ni terlalu istimewa..One day you akan faham Kenapa I chose this trip on your birthday..Yang penting skali, you made it ! Level up ! More to come baby..let me fly you all around my world…..🕺🏽

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Menurut Nabila, Keisha tidak pernah merungut meskipun dia dibawa ke tempat yang tidak selesa.

“Power lah Keisha! Just wanna let you know, Mummy tengok gambar ni (foto di entri tersebut), terharu gila, I am so proud of you.

“Dari kecil sampai besar, awak layankan je mummy awak ni kan, masalahnya mummy bawa lah awak pergi mana pun, awak ikut saja tanpa merungut.

“It doesn’t matter jauh mana, tinggi mana, adventure gila sampai masuk gua, water rafting, tidur khemah, hiking, naik mountain, pergi tengah laut, buat benda gila and unplanned, no complain from you,” tulisnya sebagai kapsyen.

Beberapa hari lalu, Nabila membawa Keisha ke Cambodia untuk melakukan aktiviti kemanusian di sana sempena hari lahir anaknya itu.

 

View this post on Instagram

 

Macam rewang majlis kahwin Anak kite ek kite buat kampung ni..😂 @kidweebee @niesakhalil

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Nabila berpendapat lawatan ke negara itu mempunyai keistimewaan dan kebaikan tersendiri buat mereka berdua.

Trip kali ini terlalu istimewa, one day you akan faham kenapa I chose this trip on your birthday, yang penting sekali, you made it! Level up! More to come baby, let me fly you all around the world,”tambahnya mengakhiri kapsyen.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen berasa kagum dan mengucapkan syabas kepada Keisha.

Komen netizen;

Go power mommy…

Kash anak yang baik…

Adorable keisya…

Nabila mendirikan rumah tangga dengan Izwan pada 25 Disember 2015.

Terdahulu, Nabila pernah berkahwin dengan Zaidi Zailani namun berpis4h pada tahun 2011. Keisha atau nama seenarnya Keisha Laila adalah anak hasil dari perkahwinan pertamanya itu.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Video Viral

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Layan Video

 

 

Sumber : Gempak

About widyantie

Read All Posts By widyantie
error: Content is protected !!