- Viral

Perkongsian Ustaz Ebit Lew Dakwah Dengan Transgender Begitu Menyentuh Hati Netizen.

Sebak sangat rasa bila elly cerita ayahnya meninggal masa sujud solat Isya di Masjid. Dia masa tu jauh. Tak dapat tengok ayahnya..saya kata padanya saya percaya kerana doa ayah elly kita bertemu hari ini..disebalik setiap orang ada orang sentiasa mendoakannya. Saya sebak dan terus peluknya. Semua sebak dan menangis. Begitulah kita semua hanya dahaga kasih sayang dan rahmat Allah.. Ya Allah terimalah pertemuan ini jadi asbab hidayah..-ebitlew

Sebaknya. Semoga dilimpahi kasih sayangNya.

Saya suka cara ustaz nie.. ya allah pmudahkan sgalanya amin..

Berat ujian mereka ….insyaallah dipermudahkan lah urusan mereka.

Video :

Komen Netizen :

“sayang ustaz ❤️❤️❤️ doakan kami and mereka ni..semoga jumpa hidayah allah tu yerr…insyaallah..jgn jdi mcm pu2 yg lain tu..sikit2 nk kecam,and tegur mcm menghina..”

“Allah merahmati ustaz dan mrk yg di dakwahkan”

“Mata masuk habuk”

Like Facebook Kami Di page Layan Video 

Sumber Ig Ustz via Video Viral

 

About videoviral

Read All Posts By videoviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *