- HIburan

Shantikk….Dato Siti Nurhaliza Catwalk.”Tengok model catwalk, saya nak catwalk jugak .

Minggu Fesyen Kuala Lumpur 2018 baru sahaja memulakan langkah gaya semalam apabila rata-rata selebriti turut meraikan para pereka kesayangan masing-masing.

Program tahunan yang dilihat sebagai platform terbaik buat pereka fesyen negara ini di dalam mempersembahkan rekaan terbaru itu turut diraikan para pengamal media dan selebriti media sosial lainnya.

“Tengok model catwalk, saya nak catwalk jugak .. nasib baik last tu tak langgar tiang “kata Dato Siti Nurhaliza.Wah..shantik sangat Tok ti hari ni.

Makeup by me using @officialsimplysiti #klfw #goldedition shawl by @galeriariani.

Ctdk

Siti model tudung

Posted by IKepoh on Friday, August 10, 2018

“Balik daa… Aafiyah dah jerit panggil ibuu.. “Nak balik ke tak, nak balik ke tak”

KOMEN NETIZEN

Rata rata netizen memuji Tok Ti.

“Perfect lawa.”Allah… nape syantik sgt ibu Aafiyah ni” “Cantekkk sgtt mak iti kita ariniii 😍😍😍”Knp syantik’y makin syantik sih K @ctdk ?????💖💖💖”Lawaa tokti” “Simple and elegant look! I love ur hijab style. Everything is perfect!

“cantik sesangat skirt tu….”Cantiknyaaa “

“Comey ngat ngat ngat tok ti”.. “Wahhh steady 06″Cantikkkkknyeeeee”

“xpernah xcantik sejuk mata memandang..

“Perfect lawa.”Allah… nape syantik sgt ibu Aafiyah ni… “

“Knp syantik’y makin syantik sih K @ctdk ?????😍😍😍😍😘😘😘💖💖💖Lawaa tokti😍.”Simple and elegant look! I love ur hijab style. Everything is perfect!😍😍😍👍”

sumber IG ctdk

like facebook kami di Layan Video

About videoviral

Read All Posts By videoviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *