- Viral

Sugeh Resort, “inilah impian sy… sy berusaha dan terus berusaha” Dato Aliff Syukri

Setelah hampir 2 tahun menunggu, pelbagai rintangan dan dugaan kami tempuhi, ditipu kontraktor dan berbagai lagi. Akhirnya akan dibuka tidak lama lagi Resort yang berkeluasan 8 ekar antara resort terbesar yang ada di Janda baik Pahang. Lebih 35 unit yang mampu menampung 300 pengunjung dalam satu2 masa.. Sugeh Hill Exclusive Eco Resort Janda Baik Pahang .

“inilah impian sy… sy berusaha dan terus berusaha..
bukan senang nak senang sy sentiasa fokus dan berharap dgn rezki yg ada boleh sy berbakti pada islam dan membantunorg yg kurang berkemampuan… projek resort sy di pahang yg bernilai hampir rm20juta @sugeh.resort bakal.. beroperasi 3bulan dr sekarang.. inyallah sy akan belanja pelajar tafiz bercuti disni secara percuma.. pening sebenarnya sbb hampir 2tahun menyiapkanya kerana ditipu kontrakor .. di tanah resort ini ada loby,spa, dusun buah, dewan, @romahmakanterlajaklaristasik,kuda, merak, sungai dan menara seperti 1 perkampungan yg di rancang oleh sy sndiri… yg sy beri nama @sugeh.resort “Dato Aliff

kalau nak free bercuti di resort saya korang blh follow ig @sugeh.resort nanti sy akan kasi free 3org followers yg bertuah masa opening… dan tag 10org rakan anda di ig @sugeh.resort ..


Dalam kecoh-kecoh pasal lagu Bobo dimana,Dato Aliff rupanya sedang menyiapkan Sugeh Resort di Pahang.Dalam masa 3bulan dari sekarang akan siap.Kata Dato dia akan belanja pelajar Tahfiz bercuti di sini nanti.BAGUs kan niat Dato.


di Sugeh Village Country House Sungai Buloh juga kami mempunyai Animal farm.


Disini guest boleh masuk di dalam kandang setiap haiwan dan beri makan secara percuma.

Video1 :

Video 2:

KOmen Netizen :

“Alhamdulillah klu tu niat dato… berbakti pd islam..harap lps nie x buat lg video merepek mcm bobo di mana tu… klu blh delete je terus mv tu”


“bangga tgk kejayaan DS”


“Kan bagus klu Dato up benda2 cm ni… Bersemangat ank2 muda tgok.. jdi sumber inspirasi… Semuga Kami semua boleh jdi cm Dato”


Like facebook kami di Page layan Video 

Sumber Ig Dato via Video Viral

About videoviral

Read All Posts By videoviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *