P3nyondol sekarang proud betul erk boleh try laki orang..Yaya awak memang beranilah eh..tak boleh percaya dengan postingan pasangan di laman sosial..

Cubit peha kiri peha kananpon terasa begitulah kehidupan kita senantiasa,baru-baru ini kita di kejutkan dengan cerita mengenai influncer Aishah dan Aliff Tegga yang membuatkan banyak para wanita-wanita di seluruh malaysia merasa sakit hati dengan cerita tersebut.Apabila bercakap soal perselingkuhan dalam rumatangga,bukan orang ketiga sahaja yang perlu di persalahkan dalam hal tersebut bertepuk sebelah tangan takan berbunyi,dan hubungan tersebut tidak akan berlanjutan sekiranya pasanagan anda tidak melayan godaan anasir tersebut,betul atau tidak?
Saya suka apa yang saya buat  .
Terbaru yang membuatkan wanita satu malaysia sakit hati dengan pengakuan seorang wanita yang bernama yaya beliau membuat pengakuan tersebut dalam segman 3 pagi erra yang mana membincangkan mengenai isu-isu semasa dan kebetulan topik yang di bicangkan adalah isu rumahtangga masakini dan seorang wanita bernama yaya  membuat panggilan di konti pagi erra dan menceritakan mengenai skandal beliau dengan suami orang dengan bangganya beliau bercakap laki orang ni kat media sosial nampak bahagia tapi sebenarnya dalaman dorng siapa tahu.
Terangnya lagi partner i dan isteri dia
dekat ig semua hebat anak berank semua happy tapi hakikatnya i je yang tahu
“Dekat IG semua hebat, anak beranak happy. Hakikatnya i je tahu. I boleh bagi apa yang isteri dia tak boleh bagi” – YAYA Uish panas ni. Haha Yaya awak memang berani la eh. Jadi memang tak boleh percaya dengan posting pasangan kat sosial media ni. Luar nampak bahagia tapi dalaman siapa tahu,katanya lagi sesetengah pasangan suami isteri memang nampak bahagia menerusi postingan di laman sosial media namun apa yang merekea perlihatkan tidak seperti 100% dalam perhubungan perkahwinan.Di tanya tentang status hubungan,yaya menegaskan dia tak suka berkongsi apalagi sekiranya di ajak untuk berpoligami.Dalam erti kata lain lelaki itu perlu melepaskan bini pertamanya dulu barulah ke next fasa yang seterusnya.
Penyondol sekarang proud betul boleh try laki orang eh🥵 #penyondollakiorang#radioera

pak happy, tahu tahu ada masalah 😅 #sharERA

i boleh bagi apa yang isteri dia tak leh bagi
mendengar jawapan jujur dari yaya 3 penyampai erra terkedu selain menyifatkan tindakan itu sanggat daring,meskipon berada di posisi yang salah dalah kehidupan rumahtangga orang,yaya juga tegar memuat naik gambar mereka ke media sosial pun begitu beliau akan menyunitng gambar sosok lelaki tersebut.
antara komen netizen yang mencuit hati

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Writing by :Editor sheeba

Sumber: Tiktok erra jer

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*