“Kami Bertiga Dah Tak Kenal Siapa Itu A….”-Rita Rudaini

Pelakon, Rita Rudaini tampil membidas sikap sikap segelintir netizen yang masih meminta dirinya membawa anak-anaknya bertemu dengan bapa mereka, pemain bola sepak iaitu Aidil Zafuan.

Titip Pesanan Buat Netizen

Tegas Rita menerusi hantaran di Instagram, turut menitipkan pesanan buat para netizen untuk bersikap menjaga sensitiviti orang lain serta lebih baik berdiam diri.

“Dah 2024 dah. Netizen tak payah dok buat terpaling tau. Jaga sensitiviti orang. Kalau tak tahu, jangan buat pala tau.

Baca dulu buku ini sebelum nak komen. Takat modal air liur dan kesian 🤣, dah terpaling sedih. Siapa-siapa pun boleh. Dah-dah la tu. Kami bertiga dah cukup tenang. Anak-anak sis pun pakat-pakat dah tumbuh misai dah pun.

Tak duduk tempat kami senang la cakap. Better duduk diam saja dan jangan tambah beban orang.”-tegas Rita di Instagram

Peminat Beri Kata Semangat

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat dilihat memberikan kata-kata semangat buat Rita, malah ramai yang menitipkan doa agar ibu kepada dua anak ini sentiasa diberikan kebahagiaan.

“Kerana mentahnya seorang suami dan bapa, isteri kehilangan kasih sayang suami. Anak-anak kehilangan kasih sayang seorang bapa.”

“Masalahnya baru keluar ayat sedih sikit dah ramai yang mula lupa dan kesian. Apa dari dulu tak di kesiankan macam mana susahnya seorang mak nak besarkan dua orang anak sampai dah besar panjang macam tu baru dan dan nak kesian la apa la.”

“Jangan layan netizen yang terpaling tahu sis. Semoga baik-baik saja untuk sis dan anak-anak.”

“Kami Bertiga Dah Tak Kenal Siapa Itu A…”

Dalam pada itu, Rita turut membalas salah satu komen netizen, dengan menyatakan bahawa dia dan anak-anak sudah tidak mengenali siapakah gerangan si ‘A’ itu.

“Tak pernah toleh. Kami bertiga dah tak kenal siapa itu A. Tapi tetap ada yang dengki tengok ketenangan kami bertiga.”

Seladar info, Rita Rudaini dan Aidil Zafuan pernah mendirikan rumah tangga pada 2008 sebelum berpisah pada 2013.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki, iaitu Airit Rayyan dan Airit Qaqa Arjuna.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber:murai.my