REAL korea mmg cantik..tapi kalau FAKE korea jadi tak cantik sorry..you are muslim okey not korean

Isteri kepada penyanyi popular, Haqiem Rusli, Anis Sofa seali lagi mencuri perhatian selepas dilantik sebagai duta produk kecantikan, baru-baru ini. Namun, penampilan Anis yang hadir menggayakan rambut bersanggul pada pelancaran produk tersebut dikritik warganet.

Menerusi perkongsian video berdurasi 17 saat itu, Anis memakai gaun berwarna biru gelap dengan gaya rambut yang didakwa tidak sesuai ole warganet.
Malah, ada netizen mendakwa Anis kelihatan sedikit selekeh.
“Bila tengah masak untuk suami tapi lupa nak pergi launching produk.
“Kenapa dia sepit rambut mama tu je.
“Haih, kenapalah tak pergi buat rambut elok-elok dulu dah macam bibik aku tengok.
“Bersiap lah untuk lebih kemas dan professional,” komen netizen.

@wannurhaiza

Replying to @Mawar Nazlin๐Ÿ’๐ŸŒน the face of mixberry terbaru !!! Bukan sekadar ambassador tapi dy mmg dh consume since tahun lepas lagi uola

โ™ฌ original sound – Haiza – Haiza

 

Sekali lagi Anissofe dilihat post kat instagram mukanya ala–alaย  korea mirip wajahnya .Aganya dia membayangkan wajahnya beginiย  sekiranya menjadi orang Korea atau kacukan Korea..Dah kenapa ni dengan Anissofeaaaz.


KOmen netizen:

Rata-rata tidak suka :

Heart DealinaDlu masa berhijab dah elok org kata mcm Hanis Zalikha..๐Ÿ˜… bila dah buka org kata iras kak KM..iras je ..so tak perlula try hard sgt buktikan anda Korean look..anda adalah hasil muka ini dan ayah anda..berbanggalah dan xperlu jdi org lain,

Noreenyang ku tahu bila dia freehair nampak muka aging sangat, mcm lagi tua dr haqiem”

ย NorfatinaqillahUntuk korean look, lawa la. Tapi untuk rose blackpink jauh bethulllll.”

Bagaimanapun, ramai dalam kalangan netizen yang mengatakan wajah Anis persis usahawan kontroversi, Kak KM selepas menanggalkan hijabnya.
“Masa pakai tudung manis je macam Hanis Zalikha, bila free hair auto macam Kak KM.
“Pasaipa sebjik macam Kak KM ni?
“Bila berhijab lebih manis nampak.
“Ini Kak KM kuasa dua ni,” komen netizen

 

KOmen yang baik-baik saje ya

like dan share page Beautiful Media

sumber instagram

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*